Biçikleta elektrike

Motoçikleta elektrike

Skutera elektrike

Shërbimet ODM/OEM

Avantazhi i PXID

PXID ka një ekip R & D me përvojë të pasur, inovacion të fortë dhe aftësi për zbatimin e projektit.Punonjësit kryesorë në ekipin e dizajnit industrial dhe ekipin e dizajnit mekanik kanë të paktën nëntë vjet përvojë në mjetet e lëvizshmërisë elektronike, ata janë të gjithë të njohur me zanatet dhe proceset ekzistuese të prodhimit dhe kanë një sens praktik të nivelit të lartë.Sigurohuni që t'i ndihmoni klientët të ndërtojnë produkte konkurruese të qëndrueshme bazuar në atributet e tyre funksionale, pozicionimin e tregut të kompanisë, kërkesën e klientit dhe mjedisin operativ.

Certifikatat e Patentave

Çmimet Ndërkombëtare të Dizajnit

Rastet e projektimit

团队
9-20-ODM_03
9-20-ODM_0323_03
çertifikata 1
çertifikata 2
çertifikata 3
çertifikata 4
certifikatë certifikate
certifikatë certifikate
çertifikata 7
çertifikata 8
certifikata 9
çertifikata 10
çertifikata 11
çertifikata 12
çertifikata 13
çertifikata 14
Certifikata Certifikata147A21GN87FC4949.pdf
Certifikata Certificate147L24OKEP837543.pdf
certifikata14841RNR7I33155A.pdf
certifikatë18
certifikata14C719F4TR542F8B.pdf
certifikatë20
certifikatë21
certifikatë22
certifikatë23
certifikatë24
certifikatë25
certifikatë26
certifikata147A22OCBB065A61.pdf
certifikatë28
certifikatë29
certifikatë30
certifikatë31
certifikatë32
certifikatë33
certifikatë34
certifikatë35
certifikatë36
certifikatë37
certifikatë38
certifikatë39
certifikatë40
certifikata41
certifikatë42
certifikata43
certifikata44
certifikatë45
certifikata46
certifikatë47
certifikatë48
certifikatë49
certifikatë50
certifikata51
certifikata52
certifikata53
certifikatë54
certifikata55
certifikatë56
certifikata111
certifikata111
certifikata111
veçori_produktet_show32323_02
veçori_produktet_show32323_05
veçori_produktet_show32323_06
veçori_produktet_show32323_07
veçori_produktet_show32323_08
veçori_produktet_show32323_09
PXID_butonssb-(1)232
PXID_butonssb-(2)2
PXID_butonssb-(3)
PXID_butonssb-(4)
PXID_butonssb-(5)
PXID_butonssb-(6)
PXID_butonssb-(7)
PXID_butonssb-(8)
PXID_butonssb-(1)
PXID_butonssb-(2)
PXID_butonz

Procedura e Shërbimit PXID

Vendosni projektin

Vendosni projektin

Konfirmimi paraprak i klientit të komunikimit, grumbullimi i informacionit, formulimi i planit të projektit

Dizajni i produktit

Dizajni i produktit

Brainstorming, konfirmimi i dizajnit industrial përmirësimi i vendosjes së të dhënave mekanike të projektit, kontrolli i kostos

Prodhimi i mostrës

Prodhimi i mostrës

Prodhimi i prototipit, projektimi dhe prodhimi i mykut, montimi i prototipit ndihmës, testi teknik

Kontrollimi i prototipit

Kontrollimi i prototipit

Përmirësimet e komenteve

Optimizimi i Marketingut

Optimizimi i Marketingut

Dizajni i paketimit, materiali reklamues dhe krijimi i animacionit 3D

Logjistika

Logjistika

Prodhim ne mase

Prodhim ne mase

Kontrollimi i mostrës së prodhimit masiv

Kontrollimi i mostrës së prodhimit masiv

Zhvillimi i mykut

Zhvillimi i mykut

Rregullimi i të dhënave, testi i mykut, rregullimi i mykut

Avantazhi i PXID 01

PXID kanë aftësi të përsosur të prodhimit të mostrave për të mbështetur një zbatim të shpejtë.

Investoni në kompjuterë të personalizuar, qendra të përpunimit CNC, pajisje të mëdha testimi, torno CNC, makina për lakimin e tubave CNC, prerje kabllosh, printim 3D dhe pajisje të tjera R&D të cilat mund të zbatojnë shpejt idetë e projektimit, të prodhojnë prototipe dhe të grumbullojnë bazat e të dhënave të R&D të produkteve për ofrimin e të dhënave dhe përvojës së fortë mbështetje për zhvillimin e produktit të ri të ardhshëm.

PXID kanë aftësi të përsosur të prodhimit të mostrave për të mbështetur një zbatim të shpejtë.
Avantazhi i PXID 02

Zotëron pajisje të plota për prodhimin e mykut dhe sistemin e zhvillimit të mykut, mund të arrijë shpejt prodhimin masiv.

Për të siguruar cilësinë e prodhimit dhe produkteve, PXID importon pajisje të prodhimit të portalit me saktësi më të lartë dhe cilësi të qëndrueshme, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe kapacitetin prodhues në të njëjtën kohë.

Zotëron pajisje të plota për prodhimin e mykut dhe sistemin e zhvillimit të mykut, mund të arrijë shpejt prodhimin masiv.
Avantazhi i PXID 03

Prodhojmë vetë pjesët kryesore për të kontrolluar cilësinë e përpunimit në mënyrë efektive.

Ne jemi në gjendje të kontrollojmë madhësinë, forcën dhe saktësinë e pjesëve në mënyrë më strikte, përpunimi i saktë i pjesëve të makinerive mund të përshtatet më mirë me produktet e veta, kjo do të përmirësojë qëndrueshmërinë e pjesëve dhe do të garantojë cilësinë e produktit.

Prodhojmë vetë pjesët kryesore për të kontrolluar cilësinë e përpunimit në mënyrë efektive.
Avantazhi i PXID 04

Zotëroni impiantet e pavarura të prodhimit dhe montimit dhe sistemin e kontrollit të cilësisë, mund të garantoni produkte me cilësi të shkëlqyer.

Më shumë se 30 punëtorë të aftë të montimit në 10,000 bazë prodhimi, kapacitet vjetor prodhimi më shumë se 200,000 njësi;Në të njëjtën kohë, kompania jonë ka krijuar një sistem shkencor dhe të standardizuar të menaxhimit të cilësisë, i cili ka certifikuar nga sistemi i cilësisë IS09001 për të siguruar produktet me cilësi të besueshme.

Zotëroni impiantet e pavarura të prodhimit dhe montimit dhe sistemin e kontrollit të cilësisë, mund të garantoni produkte me cilësi të shkëlqyer.

Laborator i brendshëm profesional

Në mënyrë rigoroze sipas sistemit të standardeve ndërkombëtare të cilësisë, ne kryejmë teste të papërshkueshëm nga uji, dridhje, ngarkesë, në rrugë dhe teste të tjera për të siguruar performancën e sigurisë së secilit produkt dhe çdo pjesë.