Електрични велосипеди

Електрични мотоцикли

Електрични скутери

ODM/OEM услуги

Предност на PXID

PXID има тим за истражување и развој со богато искуство, силна иновација и способност за имплементација на проекти.Основните работници во тимот за индустриски дизајн и тимот за механички дизајн имаат најмалку деветгодишно искуство во алатките за е-мобилност, сите тие се запознаени со постојните продукциски занаети и процеси и имаат практично чувство на високо ниво.Погрижете се да им помогнете на клиентите да изградат одржливи конкурентни производи засновани на нивните сопствени функционални атрибути, позиционирање на пазарот на компанијата, побарувачка на клиенти и опкружување за работа.

Сертификати за патенти

Меѓународни награди за дизајн

Случаи за дизајн

团队
9-20-ODM_03
9-20-ODM_0323_03
сертификат 1
сертификат сертификат2
сертификат сертификат3
сертификат сертификат4
сертификат сертификат
сертификат сертификат
сертификат сертификат7
сертификат сертификат8
сертификат сертификат9
сертификат сертификат10
сертификат сертификат11
сертификат сертификат12
сертификат сертификат13
сертификат сертификат14
сертификат сертификат147A21GN87FC4949.pdf
сертификат сертификат147L24OKEP837543.pdf
сертификат14841RNR7I33155A.pdf
сертификат18
сертификат14C719F4TR542F8B.pdf
сертификат20
сертификат21
сертификат22
сертификат23
сертификат24
сертификат25
сертификат26
сертификат147A22OCBB065A61.pdf
сертификат28
сертификат29
сертификат30
сертификат31
сертификат32
сертификат33
сертификат34
сертификат35
сертификат36
сертификат37
сертификат38
сертификат39
сертификат40
сертификат41
сертификат42
сертификат43
сертификат44
сертификат45
сертификат46
сертификат47
сертификат48
сертификат49
сертификат50
сертификат51
сертификат52
сертификат53
сертификат54
сертификат55
сертификат56
сертификат111
сертификат111
сертификат111
feature_products_show32323_02
feature_products_show32323_05
feature_products_show32323_06
feature_products_show32323_07
feature_products_show32323_08
feature_products_show32323_09
PXID_buttonssb-(1)232
PXID_buttonssb-(2)2
PXID_buttonssb-(3)
PXID_buttonssb-(4)
PXID_buttonssb-(5)
PXID_buttonssb-(6)
PXID_buttonssb-(7)
PXID_buttonssb-(8)
PXID_buttonssb-(1)
PXID_buttonssb-(2)
PXID_копчиња

Процедура за сервисирање на PXID

Поставете проект

Поставете проект

Прелиминарна потврда на клиентот за комуникација, агрегација на информации, формулирање на распоред на проектот

Дизајн на производ

Дизајн на производ

Бура на идеи, потврда на индустриски дизајн, подобрување на проектот за поставување механички податоци, контрола на трошоците

Производство на примероци

Производство на примероци

Производство на прототип, дизајн и производство на мувла, склопување на помошен прототип, технички тест

Проверка на прототип

Проверка на прототип

Подобрувања на повратните информации

Маркетинг оптимизација

Маркетинг оптимизација

Дизајн на пакување, рекламен материјал и правење 3D анимација

Логистика

Логистика

Масовно производство

Масовно производство

Проверка на примерок од масовно производство

Проверка на примерок од масовно производство

Развој на мувла

Развој на мувла

Прилагодување на податоци, тест на мувла, прилагодување на мувла

ПРЕДНОСТ НА PXID 01

PXID имаат совршена способност за производство на примероци за поддршка на брза имплементација.

Инвестирајте во приспособени компјутери, центри за CNC обработка, голема опрема за тестирање, CNC стругови, CNC машини за свиткување цевки, сечење кабли, 3D печатење и друга опрема за истражување и развој кои можат брзо да имплементираат идеи за дизајн, да произведат прототипови и да акумулираат бази на податоци за истражување и развој на производи за обезбедување силни податоци и искуство поддршка за следниот развој на нов производ.

PXID имаат совршена способност за производство на примероци за поддршка на брза имплементација.
ПРЕДНОСТ НА PXID 02

Поседува комплетна опрема за производство на мувла и систем за развој на мувла, може брзо да постигне масовно производство.

За да се обезбеди квалитет на производството и производите, опремата за производство на портал за увоз на PXID со поголема прецизност и стабилен квалитет, за да се подобри ефикасноста на производството и производствениот капацитет во исто време.

Поседува комплетна опрема за производство на мувла и систем за развој на мувла, може брзо да постигне масовно производство.
ПРЕДНОСТ НА PXID 03

Сами да произведуваме основни делови за ефикасно да го контролираме квалитетот на обработката.

Ние сме во состојба построго да ја контролираме големината, силата и прецизноста на деловите, прецизните делови за обработка на машините можат подобро да се прилагодат на сопствените производи, ова ќе ја подобри издржливоста на деловите и ќе го гарантира квалитетот на производот.

Сами да произведуваме основни делови за ефикасно да го контролираме квалитетот на обработката.
ПРЕДНОСТ НА PXID 04

Сопствените независни погони за производство и склопување и систем за контрола на квалитетот, може да гарантираат производи со одличен квалитет.

Повеќе од 30 вешти монтажни работници во 10.000 производна база, годишен производствен капацитет повеќе од 200.000 единици;Во исто време, нашата компанија има воспоставено научен и стандардизиран систем за управување со квалитет, кој е сертифициран со системот за квалитет IS09001 за да обезбеди производи со сигурен квалитет.

Сопствените независни погони за производство и склопување и систем за контрола на квалитетот, може да гарантираат производи со одличен квалитет.

Професионална внатрешна лабораторија

Строго во согласност со системот за меѓународни стандарди за квалитет, ние спроведуваме водоотпорни, вибрации, оптоварување, тестови на патишта и други тестови за да обезбедиме безбедносни перформанси на секој производ и секој дел.