Biçikleta elektrike

Motoçikleta elektrike

Skutera elektrike

P3_02
Akumulim i lartë i energjisëBateri litiumi

Akumulim i lartë i energjisë
Bateri litiumi

Shkalla e lartë dhe furnizimi me energji të lartë, performanca e sigurt dhe e qëndrueshme, distanca e kalimit me rreze të gjatë

Motor DC pa furça,
Fillim i shpejtë dhe ngjitje e fortë

450 Wfuqi e vlerësuar

20%aftësia e ngjitjes

Motor DC pa furça,Fillim i shpejtë dhe ngjitje e fortë
Palosja e shpejtë 3 sekonda

Palosja e shpejtë 3 sekonda

I sigurt dhe i qëndrueshëm, pa lëkundje, palosje e shpejtë prej 3 sekondash për lëvizje të lehtë

Dritat e frenave paralajmëruese të pasme

Dritat e frenave paralajmëruese të pasme

Kujtojuni kalorësve të pasëm të mbajnë një distancë të sigurt

Dritat e frenave paralajmëruese të pasme

Dritat e frenave paralajmëruese të pasme

Kujtojuni kalorësve të pasëm të mbajnë një distancë të sigurt

Fener me intensitet të lartë

Fener me intensitet të lartë

Shkëlqeni më shumë dhe më larg kur hipni gjatë natës
Më miqësor ndaj makinës së takimit dhe këmbësorit pa verbuar

Fener me intensitet të lartë

Fener me intensitet të lartë

Shkëlqeni më shumë dhe më larg kur hipni gjatë natës
Më miqësor ndaj makinës së takimit dhe këmbësorit pa verbuar

Frena e përparme e tamburit, frena e diskut e pasme,
Distanca e shkurtër e frenimit

Frena e përparme e tamburit, frena e diskut e pasme,Distanca e shkurtër e frenimit
3 2 1 4

Specifikim

Model URBAN-03
Ngjyrë Ngjyra e zezë/E kuqe/OEM
Materiali Çeliku alumini
Motorri Motor pa furça 350/450W
Kapaciteti i baterisë 36V 10Ah/36V 20Ah/48V 15.6Ah
Gama 33 km, 65 km, 70 km
Shpejtësia 15 km/h, 25 km/h, 35 km/h
Pezullimi Pezullim i dyfishtë përpara dhe pas
Frena Frena e përparme e tamburit + frena e diskut e pasme
Ngarkesa maksimale 120 kg
Feneri po
Goma Gomë pa tub 10 inç
Madhësia e shpalosur 1210*510*1235 mm
Madhësia e palosur 1210*510*540mm

 

• Modeli i shfaqur në këtë faqe është Urban-03 Fotot promovuese, modelet, performanca dhe parametrat e tjerë janë vetëm për referencë.Ju lutemi referojuni informacionit aktual të produktit për informacion specifik të produktit.

• Për parametrat e detajuar, shihni manualin.

• Për shkak të procesit të prodhimit, ngjyra mund të ndryshojë.

Dizajn mahnitës:Tub çeliku i dizajnit të kornizës, Kthehu në klasik.Dizajni shumëngjyrësh i kornizës, funksionon si Beatles në rrugë, qendra tregtare, parqe...

Lundroni pa probleme mbi gunga me pezullim të plotë:Pezullimi i pasmë i integruar në kuvertë funksionon së bashku me goditjet e dyfishta të përparme për të thithur të gjitha dridhjet gjatë udhëtimit tuaj.

Dritat dhe llambat:Drita e përparme dhe e pasme LED për të siguruar shikueshmëri të plotë përpara dhe pasme për ju dhe të gjithë të tjerët.I pozicionuar lart nga toka, feneri fshin rrugën në dritë të bardhë, ndërsa ju mban të dukshëm për trafikun dhe këmbësorët.

Lidhuni me Bluetooth përmes aplikacionit:Kontrolloni statusin, shpejtësinë dhe diapazonin tuaj të energjisë.Ndryshoni modalitetin tuaj të shpejtësisë dhe kontrolloni dritat tuaja me një prekje.Kryeni një diagnozë të shpejtë në automjetin tuaj me skanimin e defekteve

Kapaciteti i madh i baterisë:Bateria 48v15ah, qelizat NMC, ju çon në çdo cep të qytetit urban.Në kushte ideale, skuteri elektrik mund të vrapojë 40 km.Mund të plotësojë kërkesat e zakonshme të udhëtimit.