Biçikleta elektrike

Motoçikleta elektrike

Skutera elektrike

Surfoni në rrugë
STILI I JETËS SË SHËTIMIT URBAN
REVOLUCIONI FAT-GOMAVE
PRODHIM I LEAN, E ARDHMJA SMART
PLANI I BASHKËPUNIMIT TË DISTRIBUTORIT GOLBAL

KATALOGJI I PRODUKTEVE

 • Biçikletë elektrike
 • Motoçikletë elektrike
 • Skuter elektrik

pse zgjidhni pxid

Shërbim personalizimi falas

Shërbim personalizimi falas

Mëso më shumëShërbim personalizimi falas
Shërbim marketingu falas

Shërbim marketingu falas

Mëso më shumëShërbim marketingu falas
Ekipi me eksperiencë të kërkimit dhe zhvillimit

Ekipi me eksperiencë të kërkimit dhe zhvillimit

PXID zotëron një ekip teknik R&D me përvojë të pasur, aftësi të forta inovative dhe shkallë të lartë të përfundimit të projekteve, duke ndihmuar 20 kompanitë kryesore të Kinës të krijojnë një shumëllojshmëri produktesh më të shitura.

Pajisje të avancuara dhe të specializuara

Pajisje të avancuara dhe të specializuara

Procesi dhe pajisjet kompetente për të gjithë produktin, prodhimi duke përfshirë prodhimin e prototipit, prodhimin e mykut, prodhimin e pjesëve që i ka garantuar produktit kërkesë të shkallës së lartë.

Laborator i brendshëm profesional

Laborator i brendshëm profesional

Ndiqni rreptësisht sistemin e standardeve ndërkombëtare të cilësisë, për të garantuar sigurinë dhe performancën për çdo pjesë të vetme dhe të gjithë produktin.

Mësoni më shumë për tëiko e duhur

NGA MEDIAT

Biçikleta elektrike, Skuteri Elektrik dhe Motoçikleta Elektrike më e mirë e përballueshme

Si te zgjidhni vete veglat e duhura...

Me popullarizimin e mjeteve të reja të energjisë, njerëzit kanë gjithnjë e më shumë zgjedhje, shumë njerëz do të pyesin...

2022/12/05 Dizajni PXID
PXID Projektimi dhe prodhimi profesional i skuterave elektrike, biçikletave elektrike dhe motoçikletave elektrike

PXID Dizajn dhe prodhim profesional...

PXID - Një ofrues shërbimi me një ndalesë të zgjidhjeve të personalizuara për udhëtime inteligjente, i krijuar në 2013.

2022/11/25 Fabrika PXID
Skuter elektrik me tre rrota me dizajn të markës së vet PXID për të rriturit

Dizajni i markës së vet PXID me shumë qëllime...

Prodhuesi i skuterit elektrik me shumicë i jep këtë skuter elektrik me tre rrota me ndenjëse, ai ka një shumëllojshmëri skenash ngasje.

2022/11/24 Dizajni me tre rrota
Motoçikleta e parë elektrike e PX-1, e fuqishme

Motoçikleta e parë elektrike e PX-1, e fuqishme

Patenta e paraqitjes është aplikuar me sukses dhe është vendosur në rrugë të zgjedhura.

2022/09/18 Produkt i ri
PXID: MOTOR-02 fiton dy çmime të tjera të dizajnit

PXID: MOTOR-02 fiton dy dizajne të tjera...

Motoçikleta elektrike M2 u nderua me çmimin Goldreed Industrail Design 2021.

2021/08/24 Çmimet e PXID
Mësoni më shumë për tëiko e duhur
 • Distanca totale e mbuluar
  Distanca totale e mbuluar
  KM

  Për të ofruar më shumë rehati dhe siguri në mënyrë miqësore me mjedisin e lëvizjes personale në të ardhmen

 • Emetimet totale të CO2 të kursyera
  Emetimet totale të CO2 të kursyera
  KG

  Për të ofruar më shumë rehati dhe siguri në mënyrë miqësore me mjedisin e lëvizjes personale në të ardhmen