Biçikleta elektrike

Motoçikleta elektrike

Skutera elektrike

DIZAJN INOVATIVE

Forma moderne thyen me dizajnin tradicional,
Që plotëson kërkesat e lojtarëve të golfit.

2

Motor me fuqi të lartë

Motor me fuqi të lartë

Motor 2000W me fuqi të lartë,
Gama maksimale 40 km,
Aftësia me notë 30%.

Bateri e lëvizshme me kapacitet të madh

Bateri e lëvizshme me kapacitet të madh

Bateri e lëvizshme me kapacitet të madh

Bateri e lëvizshme me kapacitet të madh

Hidraulike para dhe mbrapa
goditjet për një qetësi,
udhëtim i kontrolluar.

Hidraulike para dhe mbrapagoditjet për një qetësi,udhëtim i kontrolluar.
7 (1) 8 (1)

SPECIFIKIM

Model MOTORI-06G
Ngjyrë Ngjyra jeshile dhe OEM
Materiali i kornizës Tub çeliku pa tegel
Motorri 2000 W
Kapaciteti i baterisë 60V 20Ah
Gama 60 km
Shpejtesi maksimale 40 km/h
Pezullimi Pezullim i dyfishtë përpara dhe pas
Frena Frena vaji e përparme dhe e pasme
Ngarkesa maksimale 200 kg
Goma Goma e përparme 20 inç, e pasme 12 inç
Madhësia e shpalosur 1976*1090*932mm

 

• Modeli i shfaqur në këtë faqe është Motor-06G Fotot promovuese, modelet, performanca dhe parametrat e tjerë janë vetëm për referencë.Ju lutemi referojuni informacionit aktual të produktit për informacion specifik të produktit.

• Për parametrat e detajuar, shihni manualin

• Për shkak të procesit të prodhimit, ngjyra mund të ndryshojë.

Dizajni i skenarit të veçantë:Dizajn ergonomik ekskluziv për fushën e golfit, dizajn tradicional i motorit, por me ide të reja, sedilje e madhe e trashë për ngasje komode dhe mbajtëse e pasme e zgjerueshme për përdorim funksional në skenarë të veçantë. Sedilje premium, me mbushje shtesë për një udhëtim më të rehatshëm

Kapaciteti i baterisë:E pajisur me bateri të lëvizshme me kapacitet të madh 60V20Ah ose 60V25Ah, mbështet një distancë maksimale prej 50 km sipas nevojave të ndryshme. Goditje hidraulike përpara dhe të pasme për një udhëtim të qetë dhe të kontrolluar.

Drejtim i fortë:Motori 2000W me fuqi të lartë, aftësia e shkallës 30% ju bën të dalloheni në lojë, edhe në pjerrësi të pjerrët, ky motor golfi do të pushtojë gjithashtu pa dyshim. Motori elektrik i qendrës së pasme me fuqi të lartë 2000W ofron shpejtësi maksimale 45 km/h.

Gomat dhe pezullimi:Goma 22 inç e përparme jashtë rrugës përshtatet në të gjithë terrenin, plus sistemi i plotë i thithjes së goditjeve, i sigurojnë kalorës përvojë të shkëlqyer në ngasje;Goma e motorit të pasmë 12 inç nuk dëmton barin në fushën tuaj të golfit. Pezullimi i plotë dhe frenat hidraulike të dyfishta sigurojnë një zotërim të fortë të kushteve të drejtimit.

Versioni i rrugës ligjore:Motoçikleta elektrike M6G mund të personalizohet gjithashtu në versionin legal në rrugë, që do të thotë se ju mund ta drejtoni biçikletën nga shtëpia në kurs dhe në shtëpi. Dizajn inovativ posaçërisht për golf me mbajtëse çanta dhe kuti magazinimi që e bën golfin tuaj më të relaksuar.